Hammasproteesit

Erikoishammasteknikko Reijo Saraniemi ja Koskin Hammas pitämässä Valkeakoski Hymyilevänä

Erikoishammasteknikon(EHT) palvelut

Erikoishammaseknikolla(EHT) on erikoispätevyys tehdä ja huoltaa irrotettava kokoproteesi sekä sovittaa ja luovuttaa se valmiina suuhun.  EHT tekee aina parasta laatua. Erikoishammasteknikon vastaanotolla vastaanotan potilaita ja teen kokoprotetiikkaa suoraan potilaalle. Työhöni kuuluu hampaattomaan suuhun tekeminen eli teen kokoproteesit (ns. tekohampaat eli tekarit) hampaattomaan suuhun. Erikoishammasteknikon palveluihini kuuluvat myös hammasproteesien korjaus, pohjaus ja huolto. Erikoishammasteknikon vastaanotolla vastaanotan potilaita ja valmistan irrotettavia kokoproteeseja täysin hampaattomaan terveeseen suuhun ja teen hammasproteesin korjaukset ja pohjaukset suoraan potilaalle.

SOITA JA VARAA AIKASI  045 8836 736. Joustavat aukioloajat.

Mahdollisimman luonnollisen näköiset hammasproteesit

Teen hammasproteeseista toiveittesi mukaiset, yksilölliset ja luonnollisen näköiset. Tarjoan joustavaa yksilöllistä palvelua, tavoitteenani laadukas työ ja tyytyväinen asiakas sekä mahdollisimman luonnollinen lopputulos. Mikäli sinulla on toiveita esimerkiksi värin suhteen, kannattaa niistä kertoa, kuuntelen ja otan huomioon toiveitasi ennen työn aloittamista. Pääset sovittamaan hampaita ensimmäisen kerran asetteluvaiheessa ja näet tässä hammasasettelun sovitusvaiheessa silloin ensimmäisen kerran hampaasi suussasi tarkistaaksesi ja hyväksyäksesi hampaiden ulkonäön. Tässä vaiheessa hampaat ovat vielä vahassa ja tarvittaessa siirrettävissä. Kun olet tyytyväinen ja hyväksynyt ulkonäön, etkä halua, että tehdään enää mitään muutoksia hampaittesi ulkonäköön, lopullinen valmistus alkaa sen jälkeen. Kun sitten saat uudet hampaasi, varaamme samalla käynnillä vielä viikon päähän ns. tarkastuskäynnin.

Tyypillinen hammasproteesitapaus potilaan suussa:

Yläleuassa ei ole hampaita, mutta alaleuassa on jäljellä muutama. Ylä- ja alaleukaa hoidetaan vielä nykysäännösten(2019) mukaan eri tavoin.  Erikoishammasteknikko voi tehdä ja huoltaa yläleuan kokoproteesin, mutta alaleuan osaproteesi vaatii aina hammaslääkärikäyntejä. Nykyisin osaproteesin tekeminen vaatii sovituksineen viisi hammaslääkärikäyntiä.

Uusi hammasproteesi vai pohjaus?

Kokonaan uusi hampaattomaan leukaan:

kun vanhan proteesin punainen akryylimuoviperusaine jo vanhuuttaan monivärinen, epähygieeninen ja aikansa elänyt

kun purentaa on korjattava ensin, esimerkiksi kun hammasproteesin takahampaat kuluneet

Hammasproteesien korjaukset

Osaproteesien ja Kokoproteesien korjaukset ja irronneiden hampaiden kiinnitykset.

Soita ja varaa aikasi  0458836 736.

Hammasproteesit

Uusien kokoproteesien valmistus ja hampaiden lisäykset proteesiin.

Tarkastus ja proteesien korjaukset 

Hammasproteesin ja suun tarkastus. Osaproteesien ja Kokoproteesien korjaukset ja pohjaukset.

SOITA JA VARAA AIKASI   045  8836  736. Joustavat aukioloajat.

Hammasproteesien huolto ja uusiminen

Tule huoltamaan ja tarkastuttamaan hammasproteesisi vuosittain.  Pohjaus eli tiivistystarvetta syntyy noin 2-3 vuoden välein.  Suositus teettää uudet on 5-10 vuotta. Korjaukset saat jopa odottaessa.

SOITA JA VARAA AIKASI   045  8836  736. Joustavat aukioloajat.

Hammaskiven poisto proteesista odottaessa. Hammaskivi on kivettynyttä plakkia eli bakteerimassaa,  jonka voit tulla poistattamaan on suussasi sitten  irroitettava kokoproteesi, osaproteesi, purentakisko tai esimerkiksi oikomislaite.

 

Erikoishammasteknikon potilasvastaanotto Sääksmäentie ja Helkavuorenkatu risteyksessä Hammasteknikko- seinäkyltti

Potilasvastaanotto avoinna ajanvarauksella.
Maksutapa: Käteinen

Koskin Hammas Oy Erikoishammasteknikko Reijo Saraniemi Valkeakoski Hammasteknikko Hammasproteesit Hammaslaboratorio hammashoito hammasproteesi hampaiden hoito tekarit hammasproteesien hinta Valkeakoski Hammasproteesien korjaukset Hammasproteesin korjaus Hammasproteesien pohjaus korjaukset Hammasproteesit Proteesit Valkeakoski suun terveys Proteesien korjaus hinta hinnat Hinnasto Proteesien hinta Valkeakoski Tekohampaat proteesien korjaukset Valkeakoski proteesin hinta Valkeakoski kokoproteesit Kokoproteesien hinta Valkeakoski teknikko hammasteknikot  EHT erikoishammasteknikot Etelä-Pirkanmaa Koski Hyvät yhteydet Akaa Lempäälä ja Pälkäne seuduilta

Erikoishammasteknikko Reijo Saraniemi, Sääksmäentie 13-15 B, 37600 Valkeakoski,
puh. 045 1877 441