Hammasproteesit

Hammasproteesit ja korjaukset

Erikoishammaseknikko(EHT) valmistaa irrotettavia kokoproteeseita sekä sovittaa ja luovuttaa ne valmiina suuhun. Vastaanotan potilaita Erikoishammasteknikon vastaanotollani ja teen kokoprotetiikkaa suoraan potilaalle. Työhöni kuuluu hampaattomaan suuhun tekeminen eli teen kokoproteesit (ns. tekohampaat eli tekarit) hampaattomaan suuhun.

Vastaanotolla vastaanotan potilaita ja valmistan heille irrotettavia kokoproteeseja täysin hampaattomaan terveeseen suuhun.  Lisäksi teen hammasproteesin korjaukset, pohjaukset ja huollot suoraan potilaalle ja asiakkaalle. Korjaukset jopa odottaessa.

Hammasproteesit

Mahdollisimman luonnollisen näköiset hammasproteesit

Teen hammasproteeseista toiveittesi mukaiset, yksilölliset ja luonnollisen näköiset. Tarjoan joustavaa yksilöllistä palvelua, tavoitteenani laadukas työ ja tyytyväinen asiakas sekä mahdollisimman luonnollinen lopputulos. Mikäli sinulla on toiveita esimerkiksi värin suhteen, kannattaa niistä kertoa, kuuntelen ja otan huomioon toiveitasi ennen työn aloittamista.

Pääset sovittamaan hampaita ensimmäisen kerran ns. asetteluvaiheessa kun hampaat ovat vielä vahassa ja näet tässä hammasasettelun sovitusvaiheessa silloin ensimmäisen kerran hampaasi suussasi tarkistaaksesi ja hyväksyäksesi hampaiden ulkonäön. Saat tarkistaa hammasasettelun ulkonäön rauhassa ja teen haluamasi muutoksia tarvittaessa, nyt kun hampaat ovat vielä nyt vahassa kiinni ja tarvittaessa siirrettävissä. 

Kun olet tyytyväinen ja hyväksynyt ulkonäön, etkä halua, että tehdään enää mitään muutoksia hampaittesi ulkonäköön, lopullinen valmistus alkaa sen jälkeen. Kun sitten saat uudet hampaasi valmiina, varaamme samalla käynnillä vielä viikon päähän ns. tarkastuskäynnin mahdollisten painokohtien hiomiseksi.

Uusi hammasproteesi vai pohjaus?

Kokonaan uusi hampaattomaan leukaan:

Kun vanhan proteesin punainen perusaine jo vanhuuttaan monivärinen, epähygieeninen ja aikansa elänyt

Kun purentaa on korjattava ensin, esimerkiksi kun hammasproteesin takahampaat jo loppuunkuluneet

Hammasproteesien korjaukset

Osaproteesien ja Kokoproteesien korjaukset ja irronneiden hampaiden kiinnitykset.  Korjaukset hammasteknikolta suoraan 045 8836 736

Hammasproteesit

Uusien kokoproteesien valmistus ja hampaiden lisäykset proteesiin.

Tarkastus ja proteesien korjaukset

Hammasproteesin ja suun tarkastus. Osaproteesien ja Kokoproteesien korjaukset ja pohjaukset.

Hammasproteesien huolto ja uusiminen

Tule huollattamaan ja tarkastuttamaan kokoproteesisi vuosittain.  Pohjaus eli tiivistystarvetta syntyy jo noin 2-3 vuoden välein.  Suositus teettää uudet on 5-10 vuotta. Korjaukset saat jopa odottaessa.

Hammaskiven poisto proteesista onnistuu odottaessasi noin 30min. Hammaskivi on kivettynyttä plakkia eli bakteerimassaa,  jonka voit tulla poistattamaan on kyseessä sitten  irroitettava kokoproteesi, osaproteesi, purentakisko tai esimerkiksi oikomislaite. Ohjeita irrotettavien proteesien käyttäjille.

Erikoishammasteknikon potilasvastaanotto 045 1877 441

Hammasteknikko Valkeakoski Soita 0458836736 Koskin Hammas Oy Erikoishammasteknikko Reijo Saraniemi Valkeakoski Hammasteknikko Hammasproteesit Hammaslaboratorio hammashoito hammasproteesi hampaiden hoito tekarit hammasproteesien hinta Valkeakoski Hammasproteesien korjaukset Hammasproteesin korjaus Hammasproteesien pohjaus korjaukset Hammasproteesit Proteesit Valkeakoski suun terveys Proteesien korjaus hinta hinnat Hinnasto Proteesien hinta Valkeakoski Tekohampaat proteesien korjaukset Valkeakoski proteesin hinta Valkeakoski kokoproteesit Kokoproteesien hinta Valkeakoski teknikko hammasteknikot  EHT erikoishammasteknikot Etelä-Pirkanmaa Koski Hyvät yhteydet Valkeakoski Akaa Hammasproteesi Lempäälä ja Pälkäne seuduilta